Taartenwinkel.nl

Taartenwinkel.nl is de grootste online banketbakker van ons land. Deze online winkel om de vingers bij af te likken werd opgericht in 2005. Inmiddels is taartenwinkel.nl uitgegroeid tot een groter team met enthousiaste medewerkers. Medewerkers die zich dag in, dag uit inzetten om de meest originele en kwalitatief hoogwaardige producten aan hun klanten af te leveren. De taarten die het bedrijf produceert worden door heel Nederland en België bezorgd. Voor elke gelegenheid kunt u terecht. Of het nu gaat om een verjaardag, geboorte of zomaar een aardigheidje. Ondernemers kunnen voor relatiegeschenken ook op taartenwinkel.nl terecht. Of het nu gaat om een persoonlijke taart, of een bedrijfsbestelling, deze online banketbakker draait er zijn hand niet voor om.

Voor elke gelegenheid een taart

Bij taartenwinkel.nl kunt u terecht voor een enorm assortiment aan verschillende taarten. Denk bijvoorbeeld aan cake, kwarktaart of ijstaart. Maar ook de vertrouwde, klassieke appeltaart ontbreekt natuurlijk niet. Voor de klanten die een glutenallergie hebben bestaan er eveneens mogelijkheden. Ook voor geboortes en kinderverjaardagen bent u bij deze online banketbakker aan het juiste adres. De verschillende geboortetaarten, donuts en themataarten zijn al een feestje om naar te kijken. Wilt u overigens iemand een taart cadeau doen, maar op een moment dat het hem of haar uitkomt? Dan kunt u ook voor een cadeaukaart kiezen.

Contact met taartenwinkel.nl

Taartenwinkel.nl streeft ernaar om u keer op keer van de beste producten te voorzien. Mocht u een klacht hebben, of ondanks de informatie op de website toch nog een vraag met een vraag zitten, dan kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 020 5210170. Ook is het mogelijk om via de website een vraag of contactverzoek achter te laten.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Ceylonlaan 9, 3526 AC Utrecht
E-mail: info@taartenwinkel.nl
Website: https://www.taartenwinkel.nl/nl
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/Taartenwinkel.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/taartenwinkel.nl/

8 gedachten over “Taartenwinkel.nl”

  1. Echt leuk chocoladetaart en voor mijn broer ook chocoladetaart

  2. Ik werd laatst verrast met een taart van jullie! Onwijs lekker en super attent… ik ga binnenkort ook eentje sturen naar mijn Tante! ben super benieuwd!!

  3. omdat we nu allemaal wat meer thuis zitten, stuur ik wat vaker een taart als verassing naar collega’s , vrienden of familie. krijg je echt super leuke reacties op!

  4. Geweldige website, heerlijke taarten en ontzettend vriendelijk mensen. Ik ben fan 😉

  5. Fantastische webshop, heel erg handig voor wanneer je zelf geen tijd of vervoer hebt om taarten te halen. Ik vind de taarten altijd zeer smakelijk. Tot snel!

  6. Pinata cake is verukkelijk, wat een handige website. Ik heb hier nu 3x besteld en ze waren alle 3 heull erg lekker. Handig op kantoor als iemand jarig is.

  7. Voor de verjaardag van mijn oudste dochter 2 heerlijke taarten besteld, het was druk genoeg dus dit was heerlijk. De taarten werden sochtends netjes bezorgd en ze smaakten verrukkelijk.

  8. Prima service en lekkere taarten. We bestelden voor bij ons op kantoor een taart en deze werd de volgende dag lekker vers gebracht.

Plaats een reactie