PostNL

PostNL, dé dienstverlener in post en logistiek. Zoals de slogan klinkt ‘Wij zijn PostNL, en we hebben iets voor’. Of het nu een pakketje of een brief is, PostNL is er voor je. Het postbedrijf bezorgt dagelijks pakketten door heel Nederland en bezorgt vijf dagen per week de post. Verdeeld over de Benelux bezorgen ze maar liefst 900.000 pakketten en bijna 7 miljoen brieven per dag. Al meer dan 220 jaar is PostNL een betrouwbare en bereikbare werkgever. Het is dan ook het grootste logistieke post- en pakketten netwerk van de Benelux.

Iedere dag, door weer en wind

De klant is het allerbelangrijkste voor PostNL. De consument is dan ook het uitgangspunt in alles wat ze doen. De post moet voor iedereen toegankelijk en betrouwbaar zijn en daar streeft PostNL dagelijks naar. Of het nu gaat om een verjaardagskaart of een rouwkaart. Of je nu in de stad woont of op het platteland. De medewerkers van PostNL staan iedere dag weer voor je klaar. De bezorgers brengen jouw post veilig en betrouwbaar bij jou aan de deur. Iedere dag, door weer en wind. 

Contact met PostNL

Heb je een vraag, een opmerking of een klacht? De klantenservice van PostNL staat voor je klaar. Wil je graag telefonisch een vraag stellen? Dit kan! Bel dan naar 088-225555. Ben je een zakelijk klant van PostNL? Bel dan naar 088-868686. Je kunt bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 20:00. Op zaterdag kan dit tussen 09:00 en 16:00. Verder kun je ook online je vragen stellen. Dit kan op de Twitter- of Facebookpagina van PostNL. Je kunt hier ieder moment van de dag jouw vraag stellen. Als laatste kun je ook online een medewerker spreken via de online chat, die je kunt vinden op de website. Voor deze chat gelden dezelfde openingstijden als het telefoonnummer.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Hoofdkantoor PostNL, Prinses Beatrixlaan 23, 2595 AK Den Haag.
E-mail: onbekend
Website: https://www.postnl.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/PostNL/
Instagram: https://www.instagram.com/postnl/?hl=nl
Twitter: https://twitter.com/PostNL

2 gedachten over “PostNL”

  1. Ik heb erg veel respect voor de POSTNL bezorgers. In weer en wind zijn deze mensen keihard aan het werk. Ik erger mij aan mensen die dan nog klagen dat hun pakketje te laat wordt bezorgd. Beetje respect!!

Plaats een reactie