Plein.nl

Plein.nl is een webwinkel waar je op verschillende “pleinen” inkopen kunt doen. Er is onder meer een babyplein, een dierenplein en een huishoudplein. Zodra je vanaf de hoofdpagina op een categorie klikt word je automatisch doorgestuurd naar het desbetreffende plein. Vervolgens kun je daar weer kiezen uit verschillende subcategorieën. Zo vind je op het huishoudplein wasmiddel, schoonmaakmiddelen, vaatwastabletten en toiletpapier. Op het scheerplein kunnen de heren terecht voor het kopen van scheermesjes en scheerschuim. Drogisterijartikelen vind je op het drogisterijplein en Voor mondverzorging is ook een apart Plein ingericht.

Zorg voor groot en klein

Op het Babyplein kun je onder andere shoppen voor babyvoeding, luiers en babyverzorgingsproducten. Op het dierenplein vind je voer, speeltjes en verzorgingsproducten voor honden, katten, vissen, vogels en paarden. In feite is Plein.nl een groot warenhuis waar je uit een groot assortiment kunt kiezen. Je kunt alle producten in 1 virtueel winkelmandje stoppen en in één keer afrekenen. Ideaal als je luiers, stofzuigerzak ken, toiletpapier, voer voor de hond en vaatwasmachinetabletten nodig hebt.

Snelle service, gratis bezorging

Plein.nl garandeert dat alle bestellingen die vóór 22.00 uur worden gedaan de volgende werkdag worden bezorgd. Bestellingen worden al zonder extra verzendkosten verstuurd vanaf een bestelbedrag van 25 euro. Als een product niet naar wens is kun je dit gratis retourneren. Plein.nl heeft vooral met grootverpakkingen soms leuke aanbiedingen die aantrekkelijk zijn geprijsd. Ook kun je je abonneren op de nieuwsbrief, waarin Plein.nl je op de hoogte houdt van aantrekkelijke aanbiedingen en acties. Plein.nl is vooral ook aantrekkelijk voor grootverbruikers en voor mensen die voor het doen van de dagelijkse boodschappen zelf niet de deur uit kunnen.

Contactmogelijkheden

Vestigingsadres: Plein, Hoofdveste 2, 3992 DG Houten (UT)
Telefoonnummer klantenservice: 088-8000 200, bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 uur
E-mail: klantenservice@plein.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Plein.nl/
Twitter: https://twitter.com/plein_nl
Instagram: https://www.instagram.com/plein.nl/
Website: www.plein.nl

12 gedachten over “Plein.nl”

  1. Ik heb mijn bestelling niet gekregen via email dus kzn niks no kijken mijn telefoon nummer is 0616738189

Plaats een reactie