Nuon

Voorheen was deze energieleverancier bekend als Nuon, nu gaat het bedrijf verder als Vattenfall. Voor meer dan twee miljoen Nederlandse huishoudens levert Vattenfall energie. Daarnaast levert het ook energie voor bedrijven en de overheid. Het team van Vattenfall werkt dag in dag uit aan één doel: fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie. Maar hoe wil Vattenfall dit bereiken? Zo wekt het bedrijf stroom op uit zon, water en wind. Tegelijkertijd zorgt ze er ook voor dat haar klanten minder energie gaan gebruiken. Zo geeft Vattenfall ze bespaartips en energiebesparende maatregelen.

Investeren in duurzame energie

Helaas is er op dit moment nog niet genoeg groene stroom in Nederland om alle huizen, scholen, bedrijven en ziekenhuizen te voorzien. Maar hierin ziet Vattenfall talloze mogelijkheden om daar verandering in te brengen. Samen met haar partners bouwt het bedrijf aan wind- en zonneparken. Daarnaast investeert Vattenfall op verschillende manieren in meer duurzame energie en minder CO2-uitstoot. Op deze manier komt fossielvrij leven iedere dag een stukje dichterbij. En dat is waar Vattenfall voor strijdt.

Contact met Nuon

Nuon, oftewel Vattenfall, streeft iedere dag naar een optimale klanttevredenheid. Het team van klantenservice medewerkers staat iedere werkdag voor jou klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken op 0900-0808. Dit nummer kun je bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 15:00. In het weekend is de klantenservice helaas gesloten. Bel je vanuit het buitenland? Bel dan naar +31208920255. Verder kun je er ook voor kiezen om je vragen te stellen via een van de sociale mediakanalen van Vattenfall. De klantenservice staat op Facebook en Twitter iedere werkdag voor je klaar tussen 08:00 en 21:00.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Hoofdkantoor Vattenfall, Hoekenrode 8, 1102 BR Amsterdam
E-mail: onbekend
Website: https://www.vattenfall.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/vattenfallnederland/
Instagram: https://www.instagram.com/vattenfall/?hl=nl
Twitter: https://twitter.com/vattenfallnl

3 gedachten over “Nuon”

 1. Ik ben niet van plan 90 cent per minuut te betalen Ben 71 jaar en wil gewoon iemand spreken

 2. Heb nog nooit contact gehad met klantenservice van Vattenvall, maar zou sit nu graag willen. Wij zijn klant van Vattenfall, maar nu komt er een op zegging van ons..
  Maar wij willen helemaal niet weg bij Vattenvall. Dus willen wij die opzegging ongedaan maken. Wilt u zo vriendelijk zijn om contact met ons op te nemen. Ons telefoon nummer is
  0355267840. Wij willen klant blijven bij u. Hoop vandaag van u te horen. Ben in paniek en
  wil graag contact met u.
  M.vr.gr. P.H.M.Majoor
  Plein 2000 77,
  1271KM Huizen.

Plaats een reactie