NS

NS is de grootste treinmaatschappij in Nederland en brengt dagelijks miljoenen reizigers van A naar B. Of het nu naar school, werk, vrienden of familie is. De NS staat iedere dag weer voor jou klaar. Ze bevorderen het gebruik van openbaar vervoer en houdt Nederland in beweging. De reiziger staat voor NS op nummer 1. Vandaar dat de NS iedere dag werkt aan een zo aangenaam en duurzaam mogelijke reis van deur tot deur.

Koploper in duurzame mobiliteit

NS wil voorzien in makkelijk, veilig, snel, betaalbaar reizen. Daarnaast zorgt het bedrijf voor duurzame bereikbaarheid van bestemmingen. NS wil dat Nederland duurzaam bereikbaar wordt voor iedereen. Reizen per trein is namelijk beter voor het milieu dan andere vormen van vervoer. Daarom ondernemen ze in fossielvrij, circulair en groen. Een mobiele bereikbare samenleving draagt bij een aan gezonde economie. Daarnaast verbindt het reizen per trein ook de mensen zelf en zorgt het voor sociaal contact. De NS is de koploper in duurzame mobiliteit en blijft hard werken om dit ook te blijven. Verder investeert NS in de veiligheid van de stations. Een positieve beleving van een station draagt namelijk bij aan de algemene ervaring van de reis van deur tot deur.

Contact met NS

NS staat iedere dag voor jou klaar. Je kunt 24/7 bij de klantenservice terecht. Je kunt terecht op het nummer 030-7515155 met al je vragen, opmerkingen of klachten. Ook het webcare team staat 24 uur per dag voor jou klaar, dag in en uit. Stel je vragen via Twitter of Facebook. Je kunt een antwoord binnen 15 minuten verwachten. Je kunt er ook voor kiezen om online met een medewerker te chatten. Dit kan maandag tot en met zondag tussen 07:00 en 23:00. Ga naar de website van NS om een chatsessie te starten. Heb je een klacht? Deze klacht kun je opgeven op het klachtenformulier, ook te vinden op ns.nl.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Hoofdkantoor NS, Laan van Puntenburg 100, 3511 ER Utrecht
E-mail: onbekend
Website: https://www.ns.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/nederlandsespoorwegen
Instagram: https://www.instagram.com/ns_online/?hl=nl
Twitter: https://twitter.com/NS_online

0 gedachten over “NS”

  1. Ik begrijp al het geklaag nooit rondom de NS, ik reis altijd met erg veel plezier. Vriendelijk conducteurs en ja,,,, een trein komt wel eens te laat. Volkomen logisch

Plaats een reactie