Nicebeauty

Bij Nicebeauty vindt u het grootste assortiment beauty producten tegen zeer scherpe prijzen. Zowel make-up als haarverzorging, huidverzorging en parfums vindt u hier tegen prijzen die u in gewone winkels niet vinds. De webshop heeft een assortiment van bijna 10.000 producten van wel 230 verschillende merken. Nice beauty is er niet alleen voor vrouwen. De online winkel biedt ook een uitgebreid assortiment producten voor mannen. Bovendien staat hij bekend om zijn scherpe aanbiedingen, die voor elk merk voortdurend veranderen. Behalve algemene aanbiedingen zijn er ook speciaal voor u geselecteerde producten met korting. Nice beauty is in Denemarken als webshop al diverse malen bekroond en richt zich nu op het veroveren van de rest van Europa.

Van enkele haarproducten naar het breedste assortiment beauty artikelen

Nice beauty is slechts tien jaar geleden opgericht. De tegenwoordig zo populaire webshop is voortgekomen uit de wens van een Deense student om naast zijn studie eenvoudig wat bij te kunnen verdienen. Hij besloot online haarproducten te gaan verkopen. Zijn kennis verkreeg hij dankzij zijn toenmalige echtgenote, die kapster was. De oprichter, Tonny Bruun, ontdekte al gauw dat hij hiemee een gat in de markt had ontdekt. De online verkoop van professionele haarproducten was enorm succesvol en het bedrijf bleef maar doorgroeien. Door het grote succes groeide Nice beauty van éénmanszak uit naar een onderneming met medewerkers, en werd het assortiment uitgebreid met andere artikelen dan alleen haarproducten.

Contact met Nicebeauty

Heeft u een vraag, klacht of opmerking over Nicebeauty.com/nl, dan kunt u hiermee terecht bij de klantenservice van de webshop. Deze bereikt u telefonisch middels het nummer (+45)32200200. De klantenservice is op weekdagen bereikbaar van 09.00 tot 15.00. U dient er rekening mee te houden dat de medewerkers uw vragen alleen in het Engels kunnen beantwoorden.

Contactmogelijkheden

Adres: Randersvej 30, 6700 Esbjerg, Denemarken
E-mail: nl@nicebeauty.com
Website: https://nicebeauty.com/nl
Facebook: https://www.facebook.com/NiceBeautyCom/
Instagram: https://www.instagram.com/nicebeautycom/

6 gedachten over “Nicebeauty”

  1. Alles wat ik nodig heb voor mijn krullende haar,… vind en koop ik hier.

  2. Koop hier speciaal mijn Dermalogica producten. Die zijn echt ge-wel-dig!!

  3. Nicebeauty.com is een goede website voor verzorgingsproducten, houd ook de nieuwsbrief in de gaten voor leuke aanbiedingen.

  4. Wat een feestje deze haarproducten. Ik ben echt helemaal verkocht. Liefs, Lieke

  5. Super goede webshop en hele aardige mensen. X Melanie

  6. Ik vind dit echt een hele handige website! Heel veel leuke producten en alles op 1 website! Ge-wel-dig!

  7. Leuke webshop met zeer scherpe aanbiedingen. Voor een goede deal is dit wel een aanrader.

Plaats een reactie