Nationale Nederlanden

Er zijn ruim 17 miljoen Nederlanders, maar er is maar één Nederlander zoals jij. Nationale Nederlanden staan altijd voor je klaar. Wat belangrijk is voor jou, is belangrijk voor Nationale Nederlanden. Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener en het bekendste verzekeringsmerk van Nederland. Dit bedrijf biedt diensten en producten aan op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankactiviteiten. In Nederland heeft Nationale-Nederlanden al meer dan 6 miljoen klanten in Nederland. Al meer dan 175 jaar staat het team van Nationale-Nederlanden klaar voor haar klanten.

175 jaar ervaring

In 1845 is het bedrijf al opgericht als brandverzekeraar. Sinds de fusie in 1963 is het bedrijf Nationale-Nederlanden geworden. Al meer dan 175 staat Nationale-Nederlanden klaar voor de wensen van klanten. In deze tijd heeft Nationale Nederlanden zich aangepast aan de veranderende technologische en maatschappelijke ontwikkelingen en dit blijft het bedrijf doen in de toekomst. Nationale Nederlanden is deel van NN Group. Deze groep van internationale financiële dienstverleners is actief in 18 landen. De NN Group heeft al meer dan 17 miljoen klanten verdeeld over Europa en Japan.

Contact met Nationale Nederlanden

De klantenservice bij Nationale Nederlanden is erg belangrijk. Ze staan dan ook 6 dagen per week voor je klaar. Je kunt met vragen bellen naar 070-5130303. Je kunt ook contact opnemen via een contactformulier op de website. Als je naar de website gaat, kun je ook chatten met een via de Nationale Nederlanden bots, die je zo snel mogelijk met een medewerker in contact brengt. Verder kun je via Facebook ook  vragen stellen. Stel je vragen van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 en van zaterdag van 10.00 tot 16.00.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Nationale-Nederlanden, Postbus 93604, 2509 AV Den Haag
E-mail: onbekend
Website: https://www.nn.nl/Particulier.htm
Facebook: https://www.facebook.com/NationaleNederlanden
Instagram: https://www.instagram.com/nn_nederland/?hl=nl
Twitter: https://twitter.com/nn_nederland

1 gedachte over “Nationale Nederlanden”

  1. zeer slecht vooral telefonische moet nummer in toetsen krijg je constand te horen geen nummer in getoetst bellen met jullie is ook duur en vooral als jullie te veel af houden komt dit er nog boven op noemt men goede klanten service

Plaats een reactie