Marktplaats.nl

Marktplaats is de grootste website van Nederland waarop u nieuwe en tweedehands spullen kunt aanschaffen en verkopen. De pagina is opgericht in 1999 en blijft tot op de dag van vandaag in populariteit stijgen. Zowel particulieren als bedrijven maken er gebruik van. Dagelijks worden er ruim 300.000 nieuwe advertenties op de website geplaatst, een bewijs van niet alleen de populariteit maar ook het vertrouwen dat verkopers en consumenten in de onderneming hebben.

Laagdrempelige verkoopplaats

De missie van Marktplaats is om kopers en verkopers samen te brengen, op een laagdrempelige manier. De website is eenvoudig in gebruik en ook nog eens erg overzichtelijk. Producten worden er namelijk in categorieën en subcategorieën aangeboden. Zo vindt u eenvoudig waar u naar op zoek bent. Kopers en verkopers kunnen via het berichtensysteem eenvoudig met elkaar communiceren en zo vlot tot een overeenkomst komen.

Contact met Marktplaats.nl

Indien u vragen, klachten of opmerkingen heeft, kunt u telefonisch contact opnemen met Marktplaats.nl. U maakt hierbij gebruik van het telefoonnummer 0906 8444. Dit kost 90 cent per minuut, plus de eventuele kosten van het gebruik van uw mobiele telefoon. Ook kunt u ervoor kiezen om het contactformulier op de website in te vullen. Marktplaats geeft dan binnen één dag per mail antwoord op de door u gestelde vraag. Het contactformulier vindt u op de website onder het kopje ‘help en info’. Bent u een zakelijke klant? Dan maakt u gebruik van telefoonnummer 088 0082626. De klantenservice van Marktplaats.nl is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.30-18.00 en op zaterdag van 10.00-16.00.

Overige contactmogelijkheden

Behalve het telefoonnummer van de klantenservice en het invullen van het contactformulier zijn er nog meerdere mogelijkheden om met Marktplaats.nl in contact te komen.
Adres: Wibautstraat 224, 1097 DN Amsterdam
E-mail: Er is geen e-mailadres bekend, vragen kunnen via het contactformulier op de website worden gesteld.
Website: https://www.marktplaats.nl
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/Marktplaats/
Instagram: https://www.instagram.com/marktplaats/

6 gedachten over “Marktplaats.nl”

 1. ik ben al een hele tijd bezig om te melden dat dagtopper bij Putters vogels niet werkt.
  ik heb betaald maar de advertentie blijft op pagina 6 staan.
  heb dit gemeld via chat maar daar wordt je niets wijzer van.

 2. Ik denk dat jullie nog beter moeten Zoë,ken.
  Ik kan probleemloos nog jassen van thuisbezorgd kopen

 3. Ik gebruik het al jaren! Ik heb inmiddels al heel wat gekocht en verkocht via marktplaats. Vooral ook handig dat je tegenwoordig de ideal betalingen via marktplaats kan laten doen.

 4. Iemand heeft mij geprobeerd op te lichten en ben heel goed geholpen door de medewerkers van Marktplaats. Ik vind dat ze de consumenten goed beschermen tegen die oplichters!!

 5. Heb een week geleden mijn halve inboedel op marktplaats gezet en heb vrijwel alles verkocht. Ik ga komend weekend opzoek naar nieuwe meubeltjes! Geweldig Marktplaats!!

 6. Ik ben dit jaar begonnen met het verkopen van artikelen op Marktplaats. Het gaat heel erg goed en heb helemaal geen negatieve ervaringen met Marktplaats. Ze zijn echt de grootste en heb nog geen beter alternatief gevonden. Groetjes, Betty!

Plaats een reactie