Managementboek.nl

Managementboek.nl: expert op het gebied van managementboeken en meer

Managementboek.nl is dé boekensite voor managementboeken en meer. Het in 1995 opgerichte bedrijf mag zichzelf met zijn ruime twintig jaar aan ervaring een echte specialist op dit gebied noemen. Managementboek.nl is niet alleen de expert op het gebied van managementboeken, maar verzorgt ook online trainingen en seminars. De boeken en overige producten zijn geheel afgestemd op de behoeften van professionals. Met behulp van de praktische achtergrondinformatie die Managementboek.nl u biedt, kunt u als professional altijd uit de voeten. Op de website vindt u maar liefst 25.000 verschillende producten, die allen op voorraad zijn. Hierdoor is Managementboek.nl de grootste aanbieder van Nederland op dit gebied.

Kennisverspreiding als doel

Behalve dat u via de website tal van managementboeken kunt aanschaffen, brengt de website ook zijn eigen productie voort. Managementboek Magazine wordt tien keer per jaar uitgegeven. Echter blijft het niet bij het uitgeven van tijdschriften en de verkoop van boeken. Managementboek.nl heeft kennisverspreiding namelijk hoog in het vaandel staan. Het draagt daar actief een steentje aan bij door de workshops, seminars en masterclasses die het organiseert. Dit doet het sinds 2010. Sinds 2016 bestaat er ook een aantal online trainingen. Ook kunt een incompany programma voor uw eigen organisatie aanvragen.

Contact met Managementboek.nl

Heeft u vragen, opmerkingen of onverhoopt misschien een klacht over Managementboek.nl of een van zijn producten? Of heeft u simpelweg een vraag over uw bestelling, betaling of het bestelproces? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Dit doet u middels het nummer 010 4731397. De klantenservice is op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 bereikbaar.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Jan van Galenstraat 7, 3115 JG, Schiedam. Dit adres betreft het bezoekadres. Het postadres is Postbus 231, 3100 AE, Schiedam.
E-mail: info@managementboek.nl
Website: https://www.managementboek.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/managementboek
Twitter: https://twitter.com/mgtboeknl

10 gedachten over “Managementboek.nl”

  1. ‘Van goed naar Goud’ van Marc Lammer gekocht. Wat een aanrader!

  2. Ik heb hier Winstgevende plannen van Femke Hogema besteld. Ben er heel erg blij mee.

  3. Ik kwam via Google.nl terecht op Managementboek.nl. Hier het gewenste boek besteld en dat werd keurig geleverd. Uitstekende webshop.

  4. Hele goede boeken, mooie programma’s. Ook is de service van de shop erg goed. Ze hebben mij goed kunnen adviseren.

  5. Goede ervaring met Managementboek.nl. Goede boeken en een uitstekende service.

  6. Top boeken, ben heel erg tevreden met de leesstof. Een aanrader voor iedereen die een volgende stap in zijn carrière wil maken.

  7. Goede ervaringen met managementboeken van deze website. Snelle levering en overzichtelijke website.

  8. Managementboek.nl is een goede webshop voor boeken en cursussen. Ik heb ‘Ontdek je sterke punten 2.0’ besteld en daar ben ik erg blij mee. Groet, Sam

Plaats een reactie