Lonely Planet

Lonely Planet is een tijdschrift dat u inspiratie biedt op het gebied van allerhande reizen. Of u nu gaat backpacken, een citytrip maakt of met uw familie op vakantie gaat. Lonely Planet mag zich de meest succesvolle reisuitgever ter wereld noemen. Behalve de welbekende gidsen zijn er ook enkele boeken uitgebracht en bestaat er ook een reistijdschrift met dezelfde naam: Lonely Planet Magazine. Deze werd in Nederland in het voorjaar van 2016 gepubliceerd. Net zoals in de gidsen vindt u ook hier bijzondere reisartikelen, voorzien van professionele foto’s en tot in detail uitgewerkte reisinformatie. Lonely Planet kan u een heel eind op weg helpen met het plannen van een reis naar een bestemming van uw dromen.

Het bijzondere ontstaan van Lonely Planet

Lonely Planet kent een bijzondere bestaansgeschiedenis. De eerste reisgids verscheen in de jaren zeventig onder de naam ‘Across Asia on the cheap’, geschreven door het echtpaar Tony en Maureen Wheeler. Zij hadden samen gedurende enkele maanden door verschillende continenten gereisd. Behalve Azië hadden ze ook veel Europese plekken ontdekt. Hun reis eindigde in Australië. De eerste reisgids verkocht zo goed, dat Lonely Planet daarna al gauw een feit was. Het reistijdschrift heeft momenteel honderden werknemers in dienst, verspreid over verschillende continenten. Lonely Planet is tot en met vandaag de dag dé inspiratiebron voor reizigers. op uw reis naar Afrika, Antarctica, Azië, de Caribische eilanden, Midden-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Noord-Amerika, Zuid-Amerika of Oceanië bent u dankzij Lonely Planet tot in de puntjes voorbereid.

Contact met Lonely Planet

Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over Lonely Planet? Dan kunt u de Nederlandstalige klantenservice van het reistijdschrift bereiken middels telefoonnummer 025 1257924. Hiervoor geldt een lokaal tarief. De klantenservice van het reistijdschrif t valt onder het overkoepelende Abonnementenland.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Stettinweg 15, 9723 HD Groningen (bezoekadres). Het postadres is: Postbus 5070, 9700 GB Groningen.
E-mail: klantenservice@aboland.nl
Website: https://www.lonelyplanet.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/lonelyplanet.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/lonelyplanetnl/

7 gedachten over “Lonely Planet”

  1. Heel erg goed! Ben heel erg blij dat ik mijn LP bij mij had. Ook leuk ter voorbereiding van je reis.

  2. Leuke tijden mee beleefd tijdens het backpacken in zuid amerika. Veel te danken aan Lonely Planet.

  3. Nog steeds de topper op de markt. Ideaal voor verre reizen. We zijn er natuurlijk allemaal mee opgegroeid tijdens het backpacken.

  4. Super boek, handig en vol tips. Een beetje jammer dat in Azië de markt vol ligt met kopietjes van LP. Deze mensen hebben echt hun best gedaan om jou een goede reis te bezorgen.

  5. Ga je op vakantie naar een ver land? Geloof ons, dit heb je nodig. Echt geweldig! Je komt op plekken waar je anders niet zou komen.

  6. De redding van iedere backpacker. Super goede tips en duidelijk omschreven.

Plaats een reactie