Koopjedeal

Elke dag aantrekkelijke aanbiedingen bij Koopjedeal

Koopjedeal is een online winkel waar u verschillende soorten producten tegen sterk verlaagde prijzen vindt. De kortingen lopen soms op tot maar liefst negentig procent. De webshop staat het meest bekend om zijn dagaanbiedingen. Elke dag worden er zes aanbiedingen op de website geplaatst die precies 24 uur geldig zijn. De missie van Koopjedeal is dan ook om iedereen in staat te stellen om leuke producten en mooie deals tegen de laagste prijzen te kunnen kopen. De aanbiedingen van de webwinkel zijn dagelijks te vinden in diverse kranten zoals de Volkskrant, Trouw, het Parool en het Algemeen Dagblad.

Gegarandeerd lage prijzen, zonder abonnement

De prijzen die u op de website van Koopjedeal vindt, zijn dermate laag dat u haast zou denken dat er ergens een addertje onder het gras schuilt. Niets is echter minder waar. Bij Koopjedeal profiteert u van een volledige service, zelfs zonder abonnement. De verzendkosten zijn laag en retourneren is gratis. De webwinkel is in staat om de producten tegen bodemprijzen aan te bieden, omdat hij in grote volumes inkoopt en lage marges hanteert. U vindt er producten binnen verschillende categorieën, zoals wonen, elektronica, gezondheid en verzorging, hobby en vrije tijd, slapen en huishoudelijke artikelen.

Contact met Koopjedeal

Koopjedeal vindt dat de klant te allen tijde koning is. Een motto dat de webwinkel na zijn recente faillissement en overname door Dekbed-Discounter nog steeds hoog in het vaandel heeft. Koopjedeal streeft transparantie en heldere communicatie met zijn klanten na. De klantenservice is u daardoor ook graag van dienst. Deze kunt u maar liefst zeven dagen per week tussen 09.00 en 21.00 bereiken via telefoonnummer 085 3032813. Dit telefoonnummer is eveneens actief voor klanten van Dekbed-Discounter. Ook kunt u uw vraag, opmerking of eventuele klacht achterlaten op het contactformulier van de website.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Day Traders B.V., Gentseweg 5, 2803 PC Gouda
E-mail: klantenservice@koopjedeal.nl
Website: https://www.koopjedeal.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Koopjedealnl
Instagram: https://www.instagram.com/koopjedeal.nl/

55 gedachten over “Koopjedeal”

 1. Ik hè een comfortabele coltrui Turtle neck coltrui besteld order nr kjd629465 ik heb er voor betaald €31,98 maar nu krijg ik een aanmaning van riverty dat het nog niet overgemaakt naar riverty graag een reactie met vr gr JJ van rijn
  Fact nr 231376351. Riverty 890006318583. Kenmerk 0003

 2. Slecht
  .telefonisch niet te bereiken en mails ” geen reactie.

 3. Waardeloos bedrijf!
  Elektrische fiets gekocht, na een half jaar de accu kapot. Gemaild, gebeld maar geen reactie!!
  Zogenaamd 2 jaar garantie op.de accu.
  Als je belt krijg je een bandje met daarop, sorry we zijn gesloten! En dat al dagen achter elkaar!!

 4. Nooit telefonisch bereikbaar zijn volgens hun antwoordapparaat altijd gesloten dus vragen stellen wat je status van je bestelling is werkt niet?

 5. L.s
  Onze bestelling zou op 22 nov bezorgd zijn. We hebben echter niets ontvangen en onze buren ook niet.
  Post . Nl heeft ons geadviseerd dit bij u te melden. Dus bij deze.
  Track-trace: SNBB 1000029883
  Ordernr: 19416074
  Uw product, een uitschuifbare waterborstel 4.6 m, is reeds betaald..
  Graag vernemen we van u hoe dit tot wederzijdse tevredenheid wordt afgehandeld
  Mvg
  D.Gosewisch
  We konden geen contact krijgen met uw klantenservice, vandaar dat we dit nu via deze weg doen.

Plaats een reactie