Koffievoordeel

Koffievoordeel: dé webwinkel voor goedkope koffies uit het topsegment

Koffievoordeel mag zichzelf de voordeligste online koffiewinkel van Nederland noemen. De missie van de webwinkel is om u kennis te laten maken met de beste koffie voor de laagste prijzen. U vindt op de website onder andere koffiebonen, capsules, pads en gemalen koffie. Alle koffiesoorten zijn overzichtelijk onderverdeeld in soort en merk. Koffievoordeel verkoopt alleen online en is vanwege zijn slimme inkoopstrategieën in staat om u premium koffie tegen spectaculair lage prijzen aan te bieden. De verkrijgbare topkoffies zijn afkomstig uit welbekende koffiegebieden van over de hele wereld. Wanneer u uw bestelling op werkdagen vóór 21.00 plaatst, heeft u deze de volgende dag al in huis.

Uniek vanwege zijn brede merkaanbod

Het in 2010 opgerichte Koffievoordeel is al meerdere keren in de prijzen gevallen. Zo won het bij de Shopping Awards 2019 de Publieksprijs XL in de categorie Eten en Drinken. Met de snelle service, lage prijzen en brede aanbod aan koffiemerken is dat dan ook niet zo vreemd. Bij de webshop is koffie van de meest populaire merken verkrijgbaar. U koopt er onder andere koffie van Segafredo, Grand Maestro Italiano, Altezza, Lavazza, Illy, Celeste D’Oro, Dolce Gusto en Douwe Egberts. Ook minder bekende merken zoals Kanis & Gunnink, Mövenpick, Fairtrade Original en Australian zijn in het brede assortiment van Koffievoordeel vertegenwoordigd.

Contact met Koffievoordeel

Koffievoordeel streeft naar een klantenservice van een zo hoog mogelijke kwaliteit. Mocht u ondanks dat ontevreden zijn, of simpelweg een vraag of opmerking hebben over de website of een specifieke koffiesoort, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Dit doet u middels het nummer 030 3200092. De klantenservice is op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 bereikbaar. De klantenservice staat u ook graag bij wanneer u inhoudelijke vragen heeft over specifieke koffiesoorten of niet zeker weet welke koffie het geschiktst is voor u.

Overige contactmogelijkheden

Adres: E-luscious Nederland B.V., Badweg 48, 8401 BL Gorredijk E-mail: contact@koffievoordeel.nl Website: https://www.koffievoordeel.nl Facebook: https://www.facebook.com/Koffievoordeel/ Instagram: https://www.instagram.com/koffievoordeel.nl/

8 gedachten over “Koffievoordeel”

  1. Wij willen geen andere koffie meer! betrouwbare partij die kwaliteit hoog in het vaandel heeft!

  2. Sinds wij thuis een bonenmachine heb, is het leuk om te experimenteren met de verschillende koffie’s, Voor Americano’s, Latte’s etc. Hier kan ik altijd wel iets lekkers vinden.

  3. Heel erg handig, als officemanager bestel ik hier onze koffie en dat gaat eigenlijk ALTIJD goed.

  4. Ideaal, wij gebruiken deze website voor koffie op kantoor. zitten maar met 4 man en kunnen af en toe wat anders proberen.

  5. Mooie deals te vinden op koffievoordeel. Bestel hier nespresso cups, vaak wat in de aanbieding is. Zo drink je ook weer eens wat anders.

  6. Mijn vrouw en ik drinken veel koffie en werken ook thuis als ZZPér. Dus voor ons is dit een uitkomst.

  7. Handige website! Goede aanbiedingen! Gebruik zowel zakelijk als prive.

  8. Handig voor kantoor. Wij bestellen hier al een paar jaar onze koffie en vinden het een hele goede webshop. Ga zo door 🙂

Plaats een reactie