Koeka

Producten voor baby’s, kinderen en meer vindt u bij Koeka

Koeka is een van origine Nederlands merk dat zich ten tijde van zijn oprichting in 1998 richtte op allerhande babybenodigdheden. Vandaag de dag is Koeka uitgegroeid tot een lifestyle merk. Naast producten voor baby’s en kinderen biedt de winkel u ook een breed assortiment aan home producten. Het hoofdkantoor van Koeka is in Bussum gevestigd, terwijl er wereldwijd maar liefst meer dan 220 verkooppunten bestaan. Naast tal van Europese landen is Koeka met zijn verkooppunten in Japan, Singapore en Curaҫao ook overzees actief. In 2011 werd de webshop gelanceerd, welke de consument wereldwijd bedient.

Stijlvolle, veilige en kwalitatief hoogwaardige textielproducten

Koeka werd opgezet door twee Nederlandse dames met een heldere visie op ontwerpen. De oprichtsters waren en zijn van mening dat producten niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en matchbaar met het interieur moeten zijn. Een overtuiging die nog steeds in de moderne visie van het bedrijf is vertegenwoordigd: ouders en kinderen voorzien van stijlvolle, veilige en kwalitatief hoogwaardige textielproducten. De veiligheid van de artikelen is met het Öko-tex label gewaarborgd. Dit label geeft aan dat er voor de productie van het artikel geen stoffen zijn gebruikt die schadelijk zijn voor de gezondheid van kinderen. De voor het bedrijf meest kenmerkende producten zijn die van badstof, welke vanaf het prille begin al tot de collectie behoren.

Contact met Koeka

Koeka draagt klanttevredenheid wereldwijd hoog in het vaandel. Mocht u ondanks dat ontevreden zijn over een product, of heeft u eenvoudigweg een vraag over een product of het bedrijf in het algemeen? Dan kunt u middels het telefoonnummer 035 6931691 contact opnemen met de klantenservice. Deze is op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Molenlaan 12, 1401 TJ Bussum E-mail: info@koekawebshop.com Website: https://www.koeka.com Facebook: https://www.facebook.com/Koeka.Official/ Instagram: https://www.instagram.com/koeka_official/

7 gedachten over “Koeka”

  1. Vrienden om mij heen krijgen allemaal kinderen en wanneer je een kado zoekt kan dat lastig zijn. Sinds Koeka heb ik daar geen last meer van! Top webshop.

  2. Ge-wel-dig wat een ontzettend mooie collectie hebben jullie. Bedankt voor jullie hulp met de maten. X Lieke

  3. Simpelweg een ontzettend goede webshop. Heel leuk assortiment en je kunt altijd gratis retouren.

  4. Echt heel er mooi! Uniek design en leuk dat je het nog niet veel ziet in Nederland.

  5. Wat een geweldig merk! Ik hou van de minimalistische stijl en mijn kinderen dragen het ook graag.

  6. Fantastisch merk, zeer goede kwaliteit en heb hier al vaak bestellingen geplaatst.

  7. Wat een leuke merk is dit! Veel spullen al gekocht en ook kadotjes voor vriendinnen. Erg leuk!

Plaats een reactie