Kleertjes.com

Kleertjes.com, dé webwinkel op het gebied van baby- en kinderkleding

Kleertjes.com is de grootste online winkel in merkkleding en -schoenen voor kinderen en baby’s. De Nederlandse webshop werd in 2003 opgericht door een zakenvrouw die zelf ook moeder was. Als geen ander wist zij hoe lastig het als drukbezette ouder soms is om kleding voor kinderen te kopen. Haar doel was dan ook om ouders een stukje winkelcomfort te bieden. Dit werd gerealiseerd middels een webshop waarbij vele kledingmerken en –soorten onder één dak zijn verenigd. Zo is het mogelijk om gemakkelijk en efficiënt te winkelen en de beperkte vrije tijd die u hebt te kunnen besteden aan datgeen waar het echt om draait: quality time met uw kinderen.

Het grootst mogelijke merkaanbod

Bij Kleertjes.com vindt u maar liefst meer dan 150 topmerken, waaronder Tommy Hilfiger, Babyface, Noppies, Adidas en Cars Jeans. Voor alle kinderkleding van de maten 44 tot en met 188 bent u bij de webshop aan het juiste adres. U kunt bij Kleertjes.com dus winkelen voor uw pasgeboren baby (zelfs als deze prematuur is), maar ook voor uw tiener die op de middelbare school zit. Het kledingaanbod is altijd up-to-date, wat betekent dat u volgens de laatste trends kunt winkelen. Wilt u met een beperkter budget bij Kleertjes.com winkelen? Houdt u dan de outletsectie in de gaten, waar de kortingen oplopen tot maar liefst zeventig procent.

Contact met Kleertjes.com

Kleertjes.com streeft ernaar om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Klanttevredenheid draagt het bedrijf dan ook hoog in het vaandel. Mocht u ondanks dat ontevreden zijn over een product of de bestelprocedure, of heeft u een algemene klacht, dan kunt u dit kenbaar maken bij de klantenservice. Deze bereikt u telefonisch middels het nummer 031 4320120. De klantenservice is op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 bereikbaar.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Kleertjes.com B.V., Postbus 60, 7000 AB Doetinchem (correspondentieadres) E-mail: service@kleertjes.com Website: https://www.kleertjes.com Facebook: https://www.facebook.com/kleertjescom Instagram: https://www.instagram.com/kleertjes_com/

6 gedachten over “Kleertjes.com”

  1. Super leuke kleding voor de kleintjes. Heb nog jonge kinderen dus ik kan mij helemaal uitleven op kleertjes.com

  2. Jeej! Kleertjes.com is mijn favoriete kinderkledingwinkel. Hele lieve mensen op klantenservice. Geloof mij, dit is de topper!!

  3. Heel veel leuke kleertjes. Heb hier voor mijn neefje en nichtje nieuwe kleding gekocht en staat ze heel erg leuk. Voor de rest is bestelling gewoon goed verlopen.

  4. Veel beter dan andere kinderwebshops. Hier heb je echt leuk spul en het wordt ook snel verzonden. Heel fijn!!

  5. Hele goede webshop met een super leuke collectie. Ben erg tevreden over mijn bestelling die vandaag binnen kwam.

  6. Ontzettend goede webshop met heel veel keuze voor leuke nieuwe kleding voor de kids 🙂

Plaats een reactie