Nespresso

`Nespresso, what else?´ George Clooney zei het zelf in de commercials van Nespresso. Je hebt niet meer dan een heerlijk kopje koffie van Nespresso nodig om je dag goed te kunnen beginnen. Nespresso is altijd op zoek naar koffie met de hoogste kwaliteit. Koffie met karakteristieke smaken. Met Nespresso beleef je de beste koffiemomenten. Je kan nog meer van jouw koffie genieten als je weet dat de koffieboeren hier een eerlijke beloning voor krijgen. Vandaar dat Nespresso er alles aan doet om de boeren, de leefomgeving en het milieu goed te behandelen.

Nooit meer zonder Nespresso door de geweldige service

Als klant van Nespresso biedt het bedrijf je diverse services, zodat jij altijd optimaal van jouw koffie kan genieten. Waar en wanneer jij maar wilt. Behalve de welbekende koffiecapsules, verkoopt Nespresso nog veel meer producten. Koffieapparaten, koffiekopjes en heerlijke zoetigheden voor bij de koffie. Plaats je bestelling via de website. Bepaal zelf waar en wanneer jij jouw nieuwe capsules wilt ontvangen. Je kan vervolgens gemakkelijk jouw koffiebestelling iedere periode herhalen. Zo kom je nooit meer zonder heerlijk Nespresso te zitten.

Contact met Nespresso

Heb je een vraag, opmerking of een klacht? Aarzel dan niet en neem contact op met Nespresso. Dit kan telefonisch, bel gratis naar 0800-0222320. Deze service is 7 dagen per week bereikbaar tussen 08.00 en 20.00. Je kunt ook contact opnemen met de een van de koffiespecialisten via de chat. Log in op de website om een chatbericht te starten. Dit kan dagelijks van 08.00 en 20.00. Je kunt ook een vraag per post sturen of een vraag via een van de sociale mediakanalen stellen.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Nespresso Nederland, Afdeling Consumentenservice, Stroombaan 14, 1181 VX Amstelveen
E-mail: onbekend
Website: https://www.nespresso.com/nl/nl/
Facebook: https://www.facebook.com/nespresso.nederland
Instagram: https://www.instagram.com/nespresso.nl/
Twitter: https://twitter.com/nespressonl

Plaats een reactie