Keymusic

Keymusic is Nederlands grootste winkel voor muzikanten, producers en dj’s. Behalve over een uitgebreide webshop beschikt Keymusic binnen ons land ook over zes fysieke winkels, welke u in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Leeuwarden, Utrecht en Rotterdam vindt. De Rotterdamse winkel is een XXL-store. U kunt bij Keymusic terecht voor zowel muziekinstrumenten als geluidsinstallaties en alle overige benodigdheden. Gepassioneerde muzikanten, zowel amateurs als professionals, vinden bij deze winkel alles wat ze nodig hebben. De instrumenten zijn op de website handig verdeeld in de categorieën gitaar en bas, drums en percussie en keyboard en piano. Daarnaast vindt u er ook een breed aanbod producerbenodigdheden, dj gear en podium- en geluidsapparatuur.

Muzieklessen en reparaties

Bent u voornemens een muziekinstrument aan te schaffen? Dan wilt u daarbij natuurlijk niet over één nacht ijs gaan. Keymusic begrijpt dat en maakt het u daarom mogelijk om de producten gratis uit te proberen. Ook geldt er een bedenktijd van dertig dagen. Naast apparatuur en muziekinstrumenten bent u bij Keymusic ook aan het juiste adres voor muzieklessen en reparaties. Keymusic werkt samen met gespecialiseerde professionals die diverse muzieklessen en workshops kunnen verzorgen. Zo wordt u gefaciliteerd in het kunnen ontwikkelen van uw muzikale talenten. Keymusic heeft geen eigen technische dienst en laat reparaties daarom door externe partners uitvoeren. Hierbij rekent u op een wachttijd van twee tot vier weken.

Contact met Keymusic

Keymusic biedt u producten van gerenommeerde merken aan en streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit en klantenservice. Zowel in de fysieke winkels als binnen de webshop. Mocht u ondanks dat een klacht hebben, dan neemt u middels het telefoonnummer 085 8330000 contact op met de klantenservice van het bedrijf. De klantenservice is op werkdagen tussen 10.00 en 18.00 en op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 telefonisch bereikbaar.

Overige contactmogelijkheden

Adres: KM Nederland BV, Ceintuurbaan 191, 3051 KC Rotterdam E-mail: helpdesk.nl@keymusic.com Website: https://www.keymusic.com/nl/ Facebook: https://www.facebook.com/keymusicnl/ Instagram: https://www.instagram.com/keymusic_stores/

6 gedachten over “Keymusic”

  1. Ik ben in Leeuwarden geweest, super mooie winkel met een fantastisch assortiment. Alsof ik een kind in de snoepwinkel was!

  2. Voor mijn DJ boot heb ik hier verschillende producten besteld en is gewoon heel erg goed verlopen. Kan deze winkel absoluut aanraden. Thanks

  3. Ontzettend goede ervaringen met Keymusic, ik vind het DÉ webshop op het gebied van instrumenten.

  4. Ben muziekleraar en bestel geregeld producten, is altijd erg goed bevallen.

  5. Nieuwe Fender besteld bij Keymusic, te gek!! Heel veel zin in. Super goede webshop!

  6. Ik heb hier mijn spullen gekocht om mijn volgende stap in mijn muziekcarrière te zetten. Goede zaak, goede service en snelle levering.

  7. Deze webshop is fantastisch. Gezien we onze band steeds meer optredens krijgen hebben we besloten om via de webshop allemaal nieuwe instrumenten te kopen. Dit is heel goed bevallen en we vinden KeyMusic top!!

Plaats een reactie