Installatievakwinkel

Installatievakwinkel is een online winkel met een groot aanbod installatiematerialen. In de webshop vindt u onder andere CV ketels, radiatoren, sanitair, thermostaten en schakelmateriaal. Alle artikelen zijn handig in subcategorieën verdeeld, zodat u op de website snel datgene vindt waarnaar u op zoek bent. Behalve van een breed assortiment bent u bij Installatievakwinkel ook verzekerd van lage prijzen en een snelle levering. Installatievakwinkel is in staat om u alle bekende installatiemerken binnen korte tijd te leveren. Denkt u bijvoorbeeld aan merken als Vaillant, Nefit, Atag, Sphinx, Villeroy & Boch, Geberit en Gröhe. Op de website van Installatiewinkel vindt u een compleet overzicht.

Artikelen van A-merken met volledige garantie

Voor de meeste klanten is de aanschaf van installatiematerialen geen dagelijkse bezigheid. Installatievakwinkel ziet het daarom dan ook als zijn taak om zijn klanten, waar nodig, van deskundig advies te voorzien. Alle artikelen betreffen A-artikelen en staan bekend om hun hoge mate van kwaliteit. Uiteraard schaft u deze artikelen bij Installatievakwinkel aan onder volledige fabrieksgarantie. De voorwaarden en richtlijnen verschillen per fabrikant. De garantietermijn varieert, afhankelijk van de fabrikant, en ligt tussen de één en tien jaar. Daarbovenop geldt natuurlijk ook nog de wettelijke garantie.

Contact met Installatievakwinkel

Installatievakwinkel kunt u voor vragen, opmerkingen of onverhoopt een klacht op werkdagen telefonisch bereiken middels het nummer 085 0661678. Van maandag tot en met donderdag staan de medewerkers u van 09.00 tot 18.00 te woord en op vrijdag van 09.00 tot 17.30. In het weekend kunt u niet telefonisch te woord worden gestaan, maar kun u wel het contactformulier op de website invullen. De klantenservice van Installatievakwinkel is op zaterdag van 09.00 tot 17.30 geopend en op zondag van 12.00 tot 17.00.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Installatievakwinkel, Stadionweg 37B, 3077 AR Rotterdam (géén bezoek- of retouradres) E-mail: info@installatievakwinkel.nl Website: https://www.installatievakwinkel.nl Facebook: https://www.facebook.com/installatievakwinkel/ Twitter: https://twitter.com/Installatievw

6 gedachten over “Installatievakwinkel”

  1. Voor ons nieuwe huis wilde ik zelf een aantal zaken vwb elektra installeren. Dat kon ik allemaal bij jullie vinden. Heel erg fijn dat er een webshop zoals die van jullie is!

  2. Deze vakwinkel is geweldig. Hier kom ik via Google altijd weeer terecht. Fijn om een webshop te hebben die alles heeft. Hoop dat ik nog vaak gebruik van jullie mag maken.

  3. Praktische website, krijg niet alle producten bij Bart, dus bestel de rest online op deze webshop. Goede zaak!

  4. Handig voor wanneer je specifieke installatie materialen nodoig hebt. Snelle verzending.

  5. Hele goede webshop, kan hier altijd de spullen vinden die ik nodig heb.

  6. Hele handige winkel, heeft vrijwel alles. Wanneer ik iets voor klanten nodig heb en ik vind dat niet in de lokale winkels, dan bestel ik via installatievakwinkel.

  7. Via deze webshop heb ik wandcontactdozen gekocht van Peha. Was makkelijk uitzoeken

Plaats een reactie