Hollandsnieuwe

Iedereen houdt van appen, streamen, liken, volgen en delen. Maar we houden nog meer van de mensen en de wereld om ons heen. Laat je leven dan ook niet leiden door je telefoon. Gebruik je telefoon alleen om het leven leuker en makkelijker te maken. Niet meer en niet minder. Daar staat Hollandsnieuwe voor. Daarom geen ingewikkelde abonnementen of onduidelijke bundels. Bij Hollandsnieuwe weet je altijd van tevoren waar je aan toe bent.

Jij bepaalt zelf wat genoeg is

Wie je ook belt of appt. Wat je ook kijkt of streamt. Alles komt uit hetzelfde potje bij Hollandsnieuwe. Geen verrassende plotseling hoge telefoonrekeningen achteraf. Bij Hollandsnieuwe betaal je nooit meer dan wat je van tevoren hebt afgesproken en afgesloten. Je telefoon betekent veel voor je, maar jij bepaalt wat genoeg is. Je kan daarom altijd je bundel aanpassen bij Hollandsnieuwe. Of het nou omhoog of omlaag is. Makkelijk, duidelijk en snel. Zodat je daarna weer door kan met de dingen die echt belangrijk zijn.

Contact met Hollandsnieuwe

De klant is prioriteit nummer één voor Hollandsnieuwe. Daarom staat er een team telefonisch en online paraat om jou te helpen. Bel met vragen, opmerkingen of klachten naar 0900-0324. Bel je vanuit het buitenland? Bel dan naar +31268450915. Je kunt naar de klantenservice bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00. Neem je liever contact op online? Neem dan gemakkelijk contact op via Facebook Messenger of Twitter. Er zit een medewerker voor je klaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00. Als laatst kun je ervoor kiezen om een vraag in een e-mail te stellen. Dit kan naar antwoord@hollandsnieuwe.nl. Vergeet niet je telefoonnummer in de e-mail te vermelden en de klantenservice belt of mailt je zo snel mogelijk terug.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Hollandsnieuwe, Postbus 1540, 1300 BM Almere
E-mail: antwoord@hollandsnieuwe.nl
Website: https://www.hollandsnieuwe.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/hollandsnieuwe Twitter: https://twitter.com/hollandsnieuwe

0 gedachten over “Hollandsnieuwe”

Plaats een reactie