Gyzs

Gyzs is een online bouwmarkt met professionele gereedschappen voor doe-het-zelvers en professionals. De webshop heeft maar liefst 40.000 artikelen op voorraad en weet scherpe prijzen te hanteren. Waar deze groothandel in hang- en sluitwerk, ijzerwaren en gereedschappen voorheen alleen op Nederlandse bodem actief was, levert hij sinds 2012 zelfs aan klanten door heel Europa. Gyzs wordt gerund door ervaren ondernemers die weten dat u op zoek bent naar meer dan alleen die lage prijs. Hierdoor kunt u kiezen uit een breed assortiment en kunt u rekenen op professionele adviezen van de medewerkers.

Makkelijk kiezen, snel in huis

Behalve de lage prijzen en indien gewenst professionele adviezen, kunt u er als klant van Gyzs ook op rekenen dat u uw producten makkelijk vindt. Op de overzichtelijke website vindt u de verschillende productcategorieën in een handige lijst. Klikt u op het gewenste producttype, dan worden ook alle subcategorieën -wederom in alfabetische volgorde- zichtbaar. Uit klantreviews blijkt dat men vooral die overzichtelijkheid en het ruime aanbod weet te waarderen. Bovendien is er bij Gyzs sprake van snelle levertijden. Bestelt u op werkdagen vóór 16.30, dan wordt uw bestelling nog diezelfde dag verzonden.

Contact met Gyzs

Gyzs vindt het belangrijk dat u als klant weinig moeite hoeft te doen voor het contact met uw leverancier. Daarom staan de medewerkers van het bedrijf u graag te woord. De telefonische klantenservice is op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 bereikbaar op het telefoonnummer 022 4212026. In de weekenden kunt u uitsluitend per e-mail contact opnemen met de klantenservice. Tevens is het mogelijk om online een (terug)belverzoek in te dienen. Op werkdagen streeft Gyzs ernaar om binnen openingstijden verstuurde e-mails nog diezelfde dag te beantwoorden.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Gyzs, Witte Paal 300A, 1742 LD Schagen
E-mail: klantenservice@gyxs.nl
Website: www.gyzs.nl
Facebook: https://www.facebook.com/GYZSshop
Instagram: https://www.linkedin.com/company/gyzs-nl

2 gedachten over “Gyzs”

  1. Heb hier mijn professionele Makita machines vandaan, top geregeld, ook met garantie.

  2. Handige website, kende het nog niet. Heb hier een nieuwe schroevendraaier set gekocht. Volgende dag in huis. Prima

  3. Mooie deal met hun gesloten voor het regelmatig leveren van tools voor mijn werknemers. Bevalt tot dusver erg goed.

  4. Kwam jullie toevallig tegen. Bestelling geplaatst en werd netjes bezorgd. Is een keurige partij voor bouwmaterialen.

  5. Ik kende de website niet maar kreeg de tip van een v riend. Soort bouwmarkt online. Erg goede ervaringen mee.

Plaats een reactie