Gymshark

Het Britse Gymshark is een merk dat gericht is op fitnesskleding en –accessoires en werd in 2012 opgericht door enkele vrienden. Eigenaar Ben Francis was toentertijd een fanatieke sporter en begon met enkele kameraden en een naaimachine zijn eigen sportkleding te maken. Nog geen decennium later is Gymshark uitgegroeid tot een bekend en gewaardeerd merk. Niet alleen in het Verenigd Koninkrijk, maar ook daarbuiten. Momenteel zijn de producten van dit merk leverbaar in maar liefst 130 landen. Gymshark heeft geen fysieke winkels en weet mede daardoor zijn prijzen laag te houden. Hun duurste artikel kost nog geen 75 euro.

Gymshark en sociale media

Eigenaar Ben Francis weet de populariteit van het door hem en zijn vrienden opgerichte merk door verschillende factoren te verklaren. Doordat Gymshark alleen online verkoopt, lukt het niet alleen om de kosten te verlagen, maar is het ook nog makkelijker om op veranderingen in de markt in te spelen. Zo draagt u als klant altijd de laatste trends op het gebied van fitnesskleding. Bovendien is Gymshark erg sterk op het gebied van sociale media. Enkele van de meest invloedrijke influencers hebben middels kanalen als Instagram en YouTube het merk de positie helpen te verkrijgen die het nu heeft.

Contact met Gymshark

Heeft u een vraag, klacht of opmerking over een product of Gymshark in het algemeen? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Het is voor u als klant niet mogelijk om telefonisch met een van de medewerkers van het in Solihull in Engeland gevestigde hoofdkantoor te spreken. Een Nederlandstalige klantenservice is niet beschikbaar. In plaats daarvan laat u uw vraag, klacht of opmerking inclusief uw contactgegevens achter op de contactpagina van de website.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Gymshark, 3 Central Blvd., Shirley, Solihull B90 8AJ, Verenigd Koninkrijk
E-mail: niet beschikbaar
Website: https://row.gymshark.com/
Facebook: https://www.facebook.com/gymshark
Instagram: https://www.instagram.com/gymshark/?hl=nl

6 gedachten over “Gymshark”

  1. Hello,

    I placed an order at 8 December, a shirt for my son for Christmas. I still have not received this!!

    Customer support is not answering. I tried already several times.

    Really not okay!!

  2. Nog erg onbekend in Nederland maar gaat het absoluut helemaal worden. Sport zelf erg veel en er zit wel degelijk verschil in kwaliteit. Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding ontzettend goed van Gymshark.

  3. Yes! GYMSHARK is de bom. Wij zijn samen meer gaan sporten en hebben kleding gekocht bij Gym Shark en dat is onwijs goed bevallen. Keep up the good work 😀

  4. Super leuke kleding en niet mega duur. Ik heb een aantal hoodies gekocht en bevalt heel goed X kim

Plaats een reactie