Getty Images

Getty Images is een medialicentiebedrijf, wat inhoudt dat het de rechten heeft op een grote hoeveelheid foto’s, video’s, muziek en andere media. Het bedrijf biedt zijn klanten de rechten op deze media tegen een bepaalde prijs aan. Waarom? Wanneer u een bepaalde foto of video nodig heeft voor bijvoorbeeld een website, kunt u er daarvan talloze via zoekmachines als Google vinden. Echter kan het gebruik daarvan illegaal zijn wanneer foto’s niet worden geüpload om gebruikt te worden. Om volgens de regels te werk te gaan, maakt u gebruik van de database van Getty Images.

Uw licentie voor een database vol mediabestanden

Bent u bezig met het bouwen van een website, het opzetten van een marketingcampagne, het samenstellen van een tijdschrift of iets anders waarvoor u media nodig heeft? Voor verreweg de meeste foto’s, video’s, muziekbestanden en andere media die u op Getty Images treft, heeft u een licentie nodig. De tarieven daarvan zijn afhankelijk van van het type pakket dat u kiest. Het gebruik van Getty Images kan voor zowel grote als kleine ondernemers nuttig zijn.

Contact met Getty Images

Het van oorsprong Amerikaanse Getty Images is wereldwijd actief. De precieze werkwijze vindt u tot in detail op de website uitgelegd. Mochten er ondanks dat toch nog vragen onbeantwoord blijven, of wilt u om een andere reden contact opnemen met Getty Images? Dan kunt u dit doen middels het telefoonnummer 0800 020 1532. De medewerkers van de Nederlandstalige klantenservice van Getty Images zijn op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 bereikbaar. Ook is het mogelijk het contactformulier op de website in te vullen. Uw bericht wordt uiteraard zo snel mogelijk beantwoord.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Getty Images Netherlands B.V., Weesperstraat 61, 1018 VN Amsterdam E-mail: onbekend Website: https://www.gettyimages.nl/ Facebook: https://www.facebook.com/gettyimages Instagram: https://www.instagram.com/gettyimages/

3 gedachten over “Getty Images”

  1. Op 16 mei heb ik Linda de Ridder een e-mail gestuurd, maar ik heb nog steeds geen antwoord gekregen. Wij hebben mail-contact gehad over het publiceren van een foto van Audrey Hepburn, die ik gekregen en betaald heb. Haar telefoonnummer, 020-7159205, wordt niet opgenomen. Graag een reactie. Met vriendelijke groeten, Joke Quarles.

  2. Wij hebben een webdevelopment bedrijf en maken veel gebruik van Gerry Images. Unieke foto’s en betaalbaar

  3. Voor mijn blogs maak ik regelmatig gebruik van Gerry images. Handige website en betaalbaar.

Plaats een reactie