Fun en Feest Megastore

Voor iedereen die van een feestje houdt is Fun en Feest Megastore een fijne webshop. Dat dit bedrijf uit Noord-Holland haar dienstverlening serieus neemt valt niet te missen. Zo opent er binnenkort een gloednieuw distributiecentrum. In de webshop vindt u alles voor feesten, groot en klein. Van kerstmis tot Koningsdag, voor jong en oud. U kent ongetwijfeld de uitspraak, “het leven is een feest, u moet zelf de slingers ophangen”. Dat is precies waar Fun en Feest Megastore u een handje bij helpt. U bestelt in de ruim gesorteerde webshop met een druk op de knop alle soorten verkleedkleding, pruiken en feestversiering.

De grootste feestwinkel van Europa

Fun en Feest Megastore is zoals de naam al doet vermoeden een feestwinkel van formaat. Er zijn maar liefst 60.000 feestartikelen te koop die u binnen 24 uur in huis heeft. Zo bent u snel klaar voor alle sooten feestjes. Bent u op zoek naar de perfecte outfit voor carnaval of decoratie voor een geslaagd kinderfeestje? De webshop van Fun en Feest maakt een einde aan die zoektocht. Ook voor bruiloften zijn er leuke artikelen te vinden. Ook als u last minute besluit naar een verkleedfeestje te gaan helpt Fun en Feest Megastore u uit de brand. Bestelt u voor 15.00 uur, dan is uw partyoutfit de volgende werkdag in uw bezit.

Stel je vraag aan de klantenservice van Fun en Feest

Met een gemiddelde klantbeoordeling van 8,6 kunt u met een gerust hart bestellen bij Fun en Feest Megastore. Het bedrijf is onderdeel van Shoppartners B.V. en is gevestigd in het Noord-Hollandse Alkmaar. De klantenservice helpt u graag met al uw vragen. U kunt deze telefonisch stellen op werkdagen van 9 tot 17.00 uur. Het telefoonnummer van de klantenservice van Fun en Feest is +31(0)72 564 65 76. Mocht u liever per mail contact zoeken, dan is dat uiteraard ook geen probleem.

Contact met Fun en Feest Megastore

Adres: Shoppartners B.V, Jan Ligthartstraat 11, 1817 MR Alkmaar E-mail: klantenservice@shoppartners.nl Website: https://www.fun-en-feest.nl/ Facebook: https://www.facebook.com/FunenFeestMegastore/ Instagram: geen

2 gedachten over “Fun en Feest Megastore”

  1. Snelle levering,alles pico bello in orde en goede kwaliteit!

  2. Ontzettend goed bedrijf, Super goede service en houdt zich strikt aan de planning.

Plaats een reactie