Freshlabelz

Wordt u ook zo blij van shoppen in de uitverkoop? Wanneer merken als Purewhite, Kultivate en Ballin Amsterdam uw modehart ook sneller doen slaan is freshlabelz de webshop die u zocht. De merken en de keuze zijn er groots, alleen de prijzen zijn klein. Bij freshlabelz is het altijd sale zodat u er elke dag modebewust bij kunt lopen. De webshop is strak vormgegeven zodat het niet kan ontgaan: mode staat hier centraal. Als u hoge eisen stelt aan de kleding in uw garderobe zal het aanbod van freshlabelz u niet gaan tegenvallen.

Geweldige kleding en lage prijzen

Veel mensen zien tijdens hun zoektocht naar nieuwe kleding door de bomen het bos niet meer. Dat is niet zo gek, want er zijn gigantisch veel kledingwebshops op het internet te vinden. Gaat u ook voor kwaliteit? Dan is freshlabelz een geweldige ontdekking. Hier zoekt u op het gemak dames- en herenkleding uit. Met merken als Catwalk Junkie, Circle of Trust en Once We Were Warriors is het aanbod divers. De verzending van de topmerken binnen Nederland is daarbij ook nog eens gratis. Bestelt u uw nieuwe aanwinst voor 16 uur? Dan kunt er ervan uitgaan dat u het een dag later in huis heeft.

Vragen staat vrij

Vragen zijn er om beantwoord te worden bij freshlabelz. Op de website van deze modewebshop staan daarom de meest gestelde vragen voor u op een rijtje. De kans is groot dat uw vraag hier ook tussen te vinden is. Mocht dat niet het geval zijn, dan is de klantenservice van freshlabelz makkelijk en goed bereikbaar. Er zijn diverse mogelijkheden om in contact te komen. Zo kunt u bellen naar 020-6406400 of mailen: klantenservice@freshlabelz.nl. Ook contact via Twitter is een optie: https://twitter.com/freshlabelz.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Freshlabelz bv, Spinnerij 53, 1185 ZS, Amstelveen (postadres) E-mail: klantenservice@freshlabelz.nl Website: https://www.freshlabelz.nl/ Facebook: https://www.facebook.com/freshlabelz Instagram: https://www.instagram.com/freshlabelz/

4 gedachten over “Freshlabelz”

  1. gewoon zoals je mag verwachten, je plaatst je bestelling en de volgende dag heb je het in huis. Gelukkig ook niet in zon overdreven grote doos, maar keurig precies passend! chappeau!

  2. Ik vind het tof dat ze ook complete setjes combineren en opsturen! Dan hoef ik zelf niet zoveel moeite te doen.

  3. Ik ben erg blij met deze webshop! Het aanbod is anders dan je op de meeste webshops vind. En je hebt de kleding echt snel in huis!

  4. Top deals, scherpe aanbiedingen van top merken. Dit krijg je niet zomaar bij de bijenkorf. Ga zo door guys!

Plaats een reactie