Foto.com

Met foto’s kunt u veel meer doen dan u voor mogelijk hield. Foto.com helpt u graag om uw creativiteit te stimuleren. Wilt u die geweldige vakantie, dat leuke familie-uitje of een andere indrukwekkende gebeurtenis vereeuwigen? Dankzij de fotoproducten van Foto.com blijven uw foto’s niet langer werkeloos in de galerij van uw camera staan. Omdat het aanbod niet alleen enorm divers is maar ook nog eens uitmuntend van kwaliteit kunt u bij Foto.com ook bijzondere cadeaus vinden. Wat dacht u van een smartphone hoesje voor opa met de favoriete foto van zijn kleinkind? Ook voor (geboorte)kaartjes, wanddecoratie of fotoboeken bent u bij Foto.com aan het goede adres.

Fotoproducten voor iedereen

Het kan erg ontspannend zijn om uw foto’s eens goed uit te zoeken. Foto.com heeft ervoor gezorgd dat het samenstellen van een fotoboek makkelijk en leuk is. Eenmaal klaar geniet u van een prachtig fotoproduct dat volledig is gepersonaliseerd. U bent de baas en bepaalt zelf afwerking, van basic tot luxe. Het eindresultaat is altijd keurig verzorgd en met kwaliteit afgedrukt. Naast fotoboeken kunt u ook kiezen voor andere producten. Sleutelhangers, fotovergrotingen op plexiglas en posters of een verjaardagskalender bijvoorbeeld.

Stel uw vragen via de chat

Contact met Foto.com legt u heel makkelijk via de website. Wanneer u een vraag heeft over het maken van uw fotoproduct of als u zich afvraagt wat de status is van uw bestelling kunt u chatten met de klantenservice. Ook via Facebook of Twitter zit het team van Foto.com klaar om uw vragen te beantwoorden. Elke werkdag van 9 tot 18 uur zetten zij zich in om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Ook als u onverhoopt niet tevreden bent met uw bestelling kunt u ervan op aan dat de klantenservice van Foto.com met u meedenkt. Foto.com streeft namelijk naar 100% tevreden klanten.

Contact met Foto.com

Adres: FOTOCOM SA, Postbus 7000, 3109 AA, Schiedam E-mail: contact via chatfunctie/twitter/Facebook Website: http://nl.foto.com/ Facebook: https://www.facebook.com/Fotocomnl/ Twitter: https://twitter.com/NLFOTOcom

0 gedachten over “Foto.com”

  1. Geweldige producten! Ik laat hier regelmatig mijn fotos afdrukken tot prachtigde boeken. Ik heb 1 keer iets langer moeten wachten , maar verder nooit klachten.

  2. Wij hebben foto’s van onze bruiloft op plexiglas laten drukken en ziet er heel mooi en strak uit. Heel erg blij mee.

Plaats een reactie