Foreo

Foreo staat wereldwijd bekend als een merk met producten om de huid te laten stralen. Kan uw huid ook wel wat extra aandacht gebruiken? Dan vindt u bij Foreo producten die gemaakt zijn voor uw huidtype. Wedden dat uw huid er vrijwel direct zichtbaar van opknapt? De technologie achter de huidverzorgingsproducten van Foreo is ongeëvenaard. Zo verzorgt u uw huid beter dan ooit met de UFO. Door sonische pulseringen te combineren met de Koreaanse maskerformules krijgt huidveroudering geen kans. Met de Luna reinigt u uw huid snel en volledig, zodat vuil en bacteriën uw huid niet zullen binnendringen.

Unieke technologie en geweldig design

De slimme technologie in de prijswinnende producten van Foreo is niet de enige reden waarom dit merk wereldwijd populair is. Het stijlvolle en moderne design is ook het vermelden meer dan waard. Daarnaast zijn de huidverzorgingsproducten niet alleen uniek en vernieuwend, maar ook nog eens licht van gewicht. Zo kunt u ze altijd met u meenemen. Uw huid zal zacht en stralend ogen waardoor u elke dag de beste versie van uzelf kunt zijn. De producten van Foreo zijn makkelijk online te bestellen. Ze zijn geschikt voor alle huidtypes van zowel dames als heren en zorgen voor een effectieve gezichtsreiniging.

Blijf niet zitten met uw vragen

Ook al is Foreo een uniek werk met wereldwijd veel tevreden klanten, de klantenservice helpt u graag. Om deze dienstverlening zo optimaal mogelijk in te richten is de klantenservice verdeeld over diverse regio’s. Zo hoeft u nooit lang te wachten op een antwoord op uw vraag. Bij de Veelgestelde Vragen op de website van Foreo kunt u alvast kijken of uw vraag er ook bij staat. Is dat niet het geval? Dan kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen. Dagelijks tussen 8:00 en 16:30 uur pakt het team van Foreo uw vraag op.

Contact met Foreo

Adres: onbekend E-mail: customercare-emea@foreo.com Website: https://www.foreo.com/nl Facebook: https://www.facebook.com/FOREO Instagram: https://www.instagram.com/foreo/

0 gedachten over “Foreo”

  1. Bij de douglas een gezichtsborstel van Foreo gekocht. Wat een fantastisch ding. Dit raad ik iedere vrouw aan 😀

  2. Ik heb vele producten geprobeerd, maar uiteindelijk ben ik blijven hangen bij de lijn van Foreo. Het zorgt ervoor dat ik een rustige en egale huid krijg.

  3. Ik heb een zeer gevoelige huid en kon daardoor soms echt radeloos zijn. Ik heb nu 2 producten van Foreo geprobeerd die mij tot nu toe erg goed bevallen. Ik ga binnenkort snel meer bestellen! Hopelijk werkt dit net zo goed.

  4. Super goede huidproducten, bestel hier al geruime tijd en kan zeggen dat de kwaliteit van mijn huis echt beter is geworden.

Plaats een reactie