Fonteyn

Fonteyn mag zichzelf de grootste outdoor living mall van Europa noemen. Met zijn enorme assortiment outdoor artikelen streeft het bedrijf ernaar u optimaal te laten genieten van het buitenleven. Het assortiment is opgedeeld in zeven verschillende categorieën: tuinmeubelen, veranda’s, spa’s, zwembaden, sauna’s, buitenkeukens en tuinhuizen. Zo kan elke achtertuin omgetoverd worden tot de achtertuin van uw dromen. Vanwege de breedte van het assortiment kunnen klanten met de meest uiteenlopende budgetten bij het tuinbedrijf slagen. Wilt u de artikelen die u op het oog heeft van dichtbij bekijken? Dat kan in de wel 35.000 vierkante meter tellende showroom, waar deskundigen u graag van dienst zijn.

Van lokale bloembollenkweker tot internationale marktleider in tuinartikelen

Het verhaal van Fonteyn begint in 1989, wanneer de eigenaar begint met het kweken van bloembollen en het verhandelen hiervan via groothandels. Dit gaat zo goed, dat hij na een aantal jaar ook de particuliere markt opgaat. Omdat de vraag steeds groter wordt, wordt ook het assortiment uitgebreid. Tijdens de snelle groei wordt er ook een gat in de Nederlandse markt ontdekt: bubbelbaden. De Fonteyn Spa’s vormen ook nu nog een van de meest populaire categorieën binnen het tuinbedrijf. Het merk doet inmiddels al jarenlang mee op de internationale markt.

Contact met Fonteyn

Heeft u een vraag, opmerking of klacht over een product? Of wilt u om een andere reden graag contact opnemen met de medewerkers van Fonteyn? Dan kunt u gebruikmaken van de telefonische klantenservice van het bedrijf, die u middels het telefoonnummer 057 7456040 bereikt. De klantenservice is op maandag, vrijdag en zaterdag tussen 08.00 en 17.00 bereikbaar en op dinsdag, woensdag en donderdag een uurtje langer: tussen 08.00 en 18.00.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Meervelderweg 52, 3888 NK Uddel
E-mail: ishop@fonteyn.nl
Website: https://www.fonteyn.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Fonteyn.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/defonteyn/

0 gedachten over “Fonteyn”

  1. Afgelopen zomer hier veel gekocht. We werden erg enthousiast op de webshop en besloten toch maar eens te kijken in de showroom in Kootwijk. Ontzettend groot en mooi. We gaan hier misschien ook wat kerstinkopen doen.

  2. Fantastisch om eens te bezoeken. Als je opzoek bent om je tuin een echt luxe gevoel te geven, dan ben je hier op het juiste adres!

Plaats een reactie