Flying Blue

Flying Blue klantenservice

Het Flying Blue-programma is volledig toegankelijk en kosteloos voor iedereen. Er is ook geen limiet aan het aantal Miles dat u kunt sparen. Het sparen van Miles kan op vele manieren met Flying Blue. U ontvangt Miles wanneer u vliegt, een auto huurt of een hotel boekt met een van de vele partners van Flying Blue. Ontdek de wereld met speciale aanbiedingen. Shop de nieuwste producten van merken als Apple, Sony of Bose. U kunt eenvoudig en snel shoppen in de Flying Blue Store online.

Geniet van exclusieve voordelen met het loyaliteitsprogramma Flying Blue

Flying Blue is een compleet gratis loyaliteitsprogramma van meerdere luchtvaartmaatschappijen als Kenya Airways, Transavia en Aircalin. Met dit programma spaart u constant door voor XP’s, zelf wanneer u niet aan het reizen bent. Bekijk de speciale Flying Blue shop en ontdek eindelozen mogelijkheden om uw Miles te besteden. Huur een auto, boek een hotelovernachting in Parijs of verwen uzelf met een heerlijk nieuw parfum. Met meer dan 4.000 producten in de Flying Blue Store is er voor u altijd iets te vinden.

Contact met Flying Blue

Wenst u contact op te nemen met de Flying Blue klantenservice? U kunt met al uw vragen, wensen of opmerkingen terecht bij de klantenservice. Deze service is 5 dagen per week beschikbaar. Van zaterdag tot en met dinsdag kunt u bellen of mailen tussen 08.00 en 20.00. Op donderdag is kan dit tussen 08.00 en 17.30. Bel naar +31 204747747 of log in op uw Flying Blue account om een e-mail te sturen.

Overige contactmogelijkheden

Website: https://www.flyingblue.nl/nl/home/explorer
Facebook: https://www.facebook.com/flyingblueofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/flyingblue/?hl=nl
Twitter: https://twitter.com/flyingbluenews

2 gedachten over “Flying Blue”

  1. Ik vind het heel vervelend dat Flying Blue niet gewoon per e-mail te bereiken zijn.

  2. Graag wil ik controleren of ik nog geregistreerd sta mijn flying blue no is
    8401 008 835 naam margaretha F.M.Smit.
    ik ben verhuisd en heb een ander email adres: margitfmlammers@gmail.com

    per tel niet door te komen graag bericht!!!!

Plaats een reactie