Essent

Essent is een energieleverancier die voor vele Nederlanders stroom en gas levert. Maar Essent doet meer dan leveren alleen. In de energietransitie helpt ze ook haar klanten minder energie te verbruiken of zelfs kleinschalig zelf op te wekken. Dit doet de energieleverancier stap voor stap. Om zo de doelen uit het klimaatakkoord te behalen. Essent is de nummer 1 in energie: dichtbij, praktisch en deskundig. Het doel van Essent is om iedere Nederlander in staat te stellen om de volgende stap in energie te zetten.

Al meer dan 100 jaar ervaring in energietransitie

Al meer dan 100 jaar helpt Essent haar klanten met hun energiezaken. In die 100 jaar is er veel gebeurd. Het energiesysteem is onderhevig geweest aan vele veranderingen. Door de jarenlange ervaring in de energiesector heeft Essent het ver gebracht. Het bedrijf is als geen ander in staat om vorm te geven aan de energietransitie. En dit doet ze al meer dan 100 jaar samen met haar klanten. De klant is daarom erg belangrijk voor Essent en vandaar dat het team van behulpzame vriendelijke medewerkers altijd voor jou klaar staat.

Contact met Essent

Het klantenservice team staat maar liefst 6 dagen per week voor jou klaar. Stel gerust al jouw vragen aan een van de Essent medewerkers. Ook andere opmerkingen of klachten kun je kwijt bij Essent. Stel telefonisch jouw vragen op het nummer 0900-1550. Je kunt hier op werkdagen terecht tussen 08:00 en 20:00 en op zaterdag tussen 09:00 en 13:00. Heb je een gas- of stroomstoring? Bel dan met het Nationale Storingsnummer 0800-9009. Wil je liever online contact opnemen? Dit kan op de Facebookpagina van Essent. Stel jouw vraag in een berichtje en je kunt binnen enkele uren antwoord verwachten.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Hoofdkantoor Essent, Willemsplein 4, 5211 AK Den Bosch
E-mail: onbekend
Website: https://www.essent.nl/content/particulier/index.html
Facebook: https://www.facebook.com/Essent/
Instagram: https://www.instagram.com/essentenergie/?hl=nl
Twitter: https://twitter.com/essent

25 gedachten over “Essent”

 1. Mijn contract gaat einde vd maand aflopen wil graag weten wat de volgende stappen zijn dan heb ik het over de betaling

 2. Please contact me on my New e-mail. I need a bills there.

 3. Ik wil heel graag een gesprek met een medewerker van essent over mijn huidig contract Wil ieman a.u.b. met mij contact opnemen onder nt 06-53757823 bedankt voor de moeite alvast

 4. hallo allemaal, ik ben zeer tevreden over de service die is verleend door MVR.VOS TELEFONISTE ZEER GOEDE INFORMATIE OVER MIJN NIEUWE CONTRACT, HARTELIJK DANK DIT IS DE REDEN DAT IK AL JAREN KLANT BEN BIJ ESSENT, ESSENT MAG BLIJ ZIJN MET DEZE MEDEWERKSTER DIE DE KLANTEN ZO GOED BEHANDELD, SUCCES MET U WERK,8 JULI 2022 MET VRIENDELIJKE GROETEN HR.VAN OMMEN KAMPEN.

 5. Kunt u ons de tarieven doorgeven normaal tarief per kWh en dal tarief

  Alsmede de prijs voor het gas voor het MKB

  voor ons zakelijk en particulier

  aub mailen naar verkoop@mullemanmeubelen.nl

  Met vriendelijke groet

  John Mulleman

Plaats een reactie