Difrax

Difrax is een van oorsprong Nederlands bedrijf dat al meer dan een halve eeuw producten voor baby’s vervaardigt. Alhoewel de producten voor de kleinsten bestemd zijn, zijn ze eigenlijk ook voor de ouders. Of beter gezegd: om het ouderschap een beetje makkelijker te maken, want daar komt heel wat bij kijken. Difrax werd in 1967 opgericht. De naam van het bedrijf werd gevormd door de letters van de namen van het koppel. Sinds 1999 leidt hun dochter het bedrijf, die ervoor heeft gezorgd dat het merk ook internationaal bekend werd.

Zorg voor uw kindje én het milieu

Difrax verkoopt onder andere babyflessen, flessenspenen en fopspenen, maar ook andere verzorgingsproducten zoals manicuresetjes, neusreinigers en natuurlijk schattige knuffeltjes. Ook voor leuke (kraam)cadeaus bent u bij Difrax aan het juiste adres. Difrax maakt verantwoorde keuzes wat betreft materialen en grondstoffen. Zo gebruikt het merk duurzame materialen zoals polypropyleen, siliconen en borosilicaatglas. Behalve duurzaamheid staan uiteraard ook veiligheid en hygiëne voorop. De verpakkingen van het merk bestaan uit zo min mogelijk plastic om ook op deze manier het milieu te sparen. Bovendien worden vrijwel alle producten vervaardigd in fabrieken waar ook duurzaam met werknemers wordt omgesprongen.

Contact met Difrax

Difrax streeft ernaar u en uw kleintje het allerbeste te bieden. Heeft u ondanks dat toch een klacht, of wilt u een vraag stellen of opmerking plaatsen over het bedrijf of een specifiek product? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice door te bellen naar 030 2294422. De medewerkers van de klantenservice zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Belt u liever niet? Dan kunt u een e-mail versturen of het contactformulier op de website invullen.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Difrax, Rembrandtlaan 42, 3723 BK Bilthoven
E-mail: onbekend
Website: https://difrax.com/
Facebook: https://www.facebook.com/DifraxNederland
Instagram: https://www.instagram.com/difrax_babyproducten/

0 gedachten over “Difrax”

  1. Super leuke producten. Heb zowel zelf een aantal flesjes gekocht en heb wat speentjes kado gekregen. Erg leuk!

Plaats een reactie