Dieet Pro

Dieet Pro is een methode waarmee u snel, effectief en blijvend afvalt. De shakes van Dieet Pro wisselt u af met gewone maaltijden en gezonde tussendoortjes. ’s Ochtends en ’s middags neemt u een shake, ’s avonds eet u de gewoonlijke avondmaaltijd. Door de simpele opzet van het programma is het dieet makkelijk vol te houden en goed in te passen in een druk leven. Wanneer het dieet de eerste effecten laat zien, kunt u het aantal shakes gaan afbouwen en van twee naar één shake per dag gaan. Bent u op uw (bijna) streefgewicht? Dan kunt u één dag per week als Dieet Pro dag aanhouden.

Afslankproducten met enkel gezonde ingrediënten

Dieet Pro onderscheidt zich van andere dieet shakes omdat het geen soja eiwitten of snelle suikers bevat. Niet voor niets werd Dieet Pro al drie jaar lang van alle dieetproducten in drogisterijen en gezondheidswinkels het beste verkocht. Elke shake van Dieet Pro is zo goed als koolhydraat-, vet- en suikervrij. Bovendien zijn er aan enkel formule diverse essentiële vitaminen en mineralen toegevoegd. Dieet Pro is een poeder dat u door water, melk, sojamelk of yoghurt heen roert. Er bestaan verschillende smaken. Dieet Pro geeft op zijn website ook waardevolle tips over een gezonde leefstijl en afvallen. Ook vindt u er diverse slanke recepten voor dat extra beetje inspiratie en variatie in uw keuken.

Contact met Dieet Pro

Heeft u een vraag, klacht of opmerking over Dieet Pro of een van de producten uit het assortiment? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met de klantenservice. De medewerkers zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 telefonisch bereikbaar op het nummer 0251 860227.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Dieetpro.nl, De Trompet 1185, 1967 DA Heemskerk
E-mail: info@dieetpro.nl
Website: https://www.dieetpro.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/DieetPro/
Instagram: https://www.instagram.com/dieet_pro/

0 gedachten over “Dieet Pro”

  1. Ik ben samen met een vriendin gestart met het Dieet Pro plan! Werkt top, voornaamste reden was dat ik geen soja producten meer wilde hebben.

Plaats een reactie