DHL

In 1969 maakten Larry Hillblom en Robert Lynn een reuzensprong voor de logistiek. Ze richtten samen de eerste internationale bezorgservice op, genaamd DHL. Dit bedrijf groeide uit tot het meest toonaangevende logistiek bedrijf ter wereld. Voor DHL is geen grens te ver. Ze doen er alles aan op pakketjes op tijd en waar ook ter wereld te kunnen leveren. Hun ultieme ambitie: bezorgen op de maan. The sky is not the limit.

De hele wereld verbonden door het enorme netwerk van DHL

DHL heeft inmiddels meer dan een half miljoen medewerkers. Verspreid over 220 regio´s werken deze medewerkers dag en nacht om alle hoeken van de wereld met elkaar te verbinden. DHL is de beste keus voor verzenders en ontvangers. Met het enorme netwerk dat DHL heeft opgebouwd over de hele wereld, kan jouw pakketje overal geleverd worden. DHL levert aan zakelijke en particulier klanten en dit bedrijf zorgt ervoor dat jouw pakketje altijd veilig en op tijd afgeleverd wordt. Op DHL kun je vertrouwen.

Contact met DHL

Het team medewerkers van de klantenservice van DHL staan voor je klaar. Je kunt ze telefonisch bereiken op het nummer 080-0552000. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 en 19.00 en op zaterdag tussen 09.00 en 14.00. Heb je niet direct een antwoord nodig op je vraag. Neem dan contact op via een contactformulier. Je krijg binnen één werkdag een reactie terug van DHL. Verder kun je ook online chatten met de klantenservice. Dat kan alleen op werkdagen van 08.00 en 18.00. Als laatste kun je ook contact opnemen via de sociale mediakanalen van DHL. Chat of stuur een berichtje naar een van de medewerkers via Twitter of Facebook.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Hoofdkantoor DHL Nederland, Anchoragelaan 32, 1118 LD Schiphol
E-mail: onbekend
Website: https://dhlparcel.nl/nl
Facebook: https://www.facebook.com/dhlparcel/
Instagram: https://www.instagram.com/dhlparcel/?hl=nl
Twitter: https://twitter.com/DHLNL

Plaats een reactie