Ben

Ben is een mobiele aanbieder voor iedereen die maximaal plezier uit zijn budget wil halen. Of je nou graag belt, appt of eindeloos jouw sociale media feed scrollt. Of je nu meer belminuten nodig hebt of meer MB’s. Of je nu een student bent, een drukke baan hebt of met pensioen bent. Bij Ben sluit je een abonnement af dat perfect aansluit bij jouw levensstijl. Je betaalt nooit meer dan je nodig hebt. Geen gedoe met opwaarderen en torenhoge telefoonrekeningen. Ben vindt het belangrijk dat iedereen dit op zijn of haar eigen manier doet. Doen waar jij gelukkig van wordt zonder te veel te betalen. Ben is anders dan anderen, bij Ben geniet je van alles vrijheid en blijf je lekker flexibel.

Ben houdt het simpel en persoonlijk

Ben vindt het belangrijk om het lekker simpel en persoonlijk te houden. De telecommunicatiemarkt is namelijk al ingewikkeld genoeg. Sinds 1999 is Ben als nieuwe provider geïntroduceerd. Ben is onderdeel van T-mobile en heeft inmiddels al veel tevreden klanten. De klant is de nummer één prioriteit van Ben en dat is te zien in alles wat ze doen. Ben jezelf bij Ben.

Contact met Ben

De tevredenheid van de klant staat bij Ben op nummer één. Vandaar dat het team van Ben altijd voor jou klaar staat. Vragen, opmerkingen of klachten? De klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar. Neem contact op met het gratis telefoonnummer van Ben 0900-04014505. Dit medewerkers van Ben staan voor je klaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00. Wil je snel geholpen worden? Op de website staan veel gestelde vragen waar jouw vraag hoogstwaarschijnlijk tussen staat. Zo is jouw probleem snel verholpen.

Overige contactmogelijkheden

Adres: Waldorpstraat 60, 2521 CC Den Haag
E-mail: onbekend
Website: https://www.ben.nl/home
Facebook: https://www.facebook.com/groetenvanBen
Instagram: https://www.instagram.com/groetenvanben/
Twitter: https://twitter.com/benwebcare?lang=nl

Plaats een reactie