Ald weishoes

Een gigantisch oud en tegelijkertijd mooi gebouw in het hart van Venlo, het Ald weishoes. Iedere Venlonaar is er wel eens geweest of heeft het gebouw gepasseerd. Echter, weinig van deze personen zijn echt bekend met het gebouw en wat voor activiteiten er allemaal plaatsvinden.

Wat kun u verwachten van het Ald Weishoes?

Naast het feit dat het Ald Weishoes een ontzettend mooi en traditioneel gebouw is, biedt het gebouw plaats voor allerlei verenigingen die actief zijn in de creatieve sector. Verenigingen die u hier kunt verwachten zijn onder andere: Kösmuulkes, Koninklijke muziekvereniging Fanfare Venlo, Koninklijk Philharmonisch Gezelschap Venlo, Mootwörm, TD Hackerspace, De Kleppers, NUATH, Zangstudio Kitty Roeffen, Stichting Sidera Theaterproducties, Dansstudio Dansa!, Studievereniging Verde, Beejein geklats, Jocus Toekôms en als laatste de Spaarkas de Griepstuuver. Alleen dit geeft al aan hoeveel activiteiten er plaatsvinden in het Ald Weishoes. Wij raden u dan ook aan om eens een kijkje te nemen wat deze verenigingen allemaal inhouden en of u wellicht uzelf hier ziet zitten.
Tegenwoordig wordt het gebouw ook gebruikt voor (kleine) feesten. Zo is er op de begane grond een gezellige bar waar u te allen tijde welkom bent. Hier kunt u zich bezighouden met activiteiten zoals darten, biljarten, en tafelvoetbal. Voor een rustige borrelavond ben u hier aan het juiste adres.
Naast al deze activiteiten en mogelijkheden, biedt het Ald Weishoes aan om u te adviseren, informatie te geven en zelfs om u te helpen met educatieve activiteiten. Ondanks dat het dus een reguleir gebouw lijkt van de buitenkant, raden wij u zeker eens aan om een naar binnen te gaan om een kijke te nemen. De lokale Venlonaren of het personeel zal gegarandeerd open staan om u te helpen met al uw vragen.

Contactgegevens van Ald Weishoes

U kunt Ald Weishoes vinden in het hartje van Venlo op de Grote Kerkstraat nummer 31. Het gebouw is gesitueerd op de hoek van de straat en is hiermee bijna niet te missen. Het Ald Weishoes is telefonisch bereikbaar via: 077 326 6510
Voor meer informatie met betrekking tot het Ald Weishoes verwijzen wij u graag naar de website: http://www.aldweishoes.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/aldweishoes

5 gedachten over “Ald weishoes”

  1. Aanrader voor met de familie. Mooi historisch gebouw, ook ideaal voor ee ntrouwerij!

  2. Wij hebben een bezoek gebracht aan dit schitterende gebouw, leuke mensen en we kregen een uitgebreide rondleiding.

  3. Bezoek gebracht aan Ald weishoes, vriendelijke mensen en een schitterend gebouw. Wanneer je in Venlo bent dan is dit echt een aanrader.

  4. Bedankt voor de goede service! Fijn dat jullie het niet zo moeilijk maken om een klantenservice fatsoenlijk te kunnen bereiken.

Plaats een reactie